Vores tanker
Vores udfordringer
Vores sammenhold

Kontaktgrupper

Kontaktgrupperne er et konkret udtryk for en af skolens overordnede værdier nemlig tryghed, som er helt basal for os alle sammen for, at komme til at lykkes og trives i en sammenhæng.

Fra den allerførste dag på skolen, er du tilknyttet en kontaktgruppe som består af 7-8 elever og en lærer. Det betyder at du i første omgang har et mindre fællesskab, i det store fællesskab, hvilket gør det meget mere overskueligt, at komme igang med relationerne på skolen.

Kontaktgruppen vil være din “nærmeste familie” hele skoleåret igennem, konkret vil du sidde sammen med kontaktgruppen til morgenmad og frokost i starten af skoleåret. Du vil også komme på besøg hjemme hos din kontaktgruppelærer, nogle gange i løbet af skoleåret, med lækker mad og hjemlig hygge.

pKontaktgruperne er sammensat på tværs af klasser  og er de samme hele skoleåret igennem. Kontaktgruppelæreren er din personlige mentor gennem hele dit efterskoleophold. Det vil også være kontaktgruppelæreren som er den primære kontakt til hjemmet.