Vores oplevelser
Vores camps

Tween Camp 2020

Weekenden 6. – 8. november 2020

Tween Camp er for dig som er mellem 10-13 år eller går i 4., 5. eller 6. klasse.

Du får Sjov og ballade, nye venskaber, underholdning, oplevelser med Jesus, fede aktiviteter og lækker mad.

Camp One

Weekenden 20. – 22. november 2020

Camp One er for dig der går i 8 – 10 klasse, som har lyst til at tilbringe en weekend sammen med andre kristne på din alder. Weekenden bliver fyldt med fed lovsang, inspirerende talere, sjove aktiviteter og masser af tid til hygge og fællesskab.

Camp One

Weekenden 20. – 22. november 2020

Nytårsshow

En af årets helt store oplevelser på Kildevæld er det årlige nytårsshow. Nytårsshowet er et fællesprojekt hvor alle elever deltager i det som hvert år er en rigtig flot opsætning. Typisk bliver nytårsshowet set af mere end 1000 tilskuere.

Ambitionen er at lave en mere helstøbt oplevelse for både eleverne og tilskuerne, hvor vi inddrager musik, dans, skuespil, multimedie m.m.

Der er gratis entre til forestillingerne.

KFC 2021

– Kildevæld Fodbold Camp

Efterskolen Kildevæld er vært for en hel uges fodboldcamp, hvor fokuset er på fodbold, men det er også en uge med en masse hygge og godt fællesskab.

Så er du pige- eller drengespiller som gerne vil blive en bedre fodboldspiller og har lyst til at knytte en masse nye venskaber, så er KFC en mulighed for en rigtig fed ferieuge.