Vores oplevelser

Tween Camp 2020

Fredag den 6. november – søndag den 8. november

Vi arbejder på at lave:

Tween Camp er for dig som er mellem 10-13 år eller går i 4., 5. eller 6. klasse.
Du får Sjov og ballade, nye venskaber, underholdning, oplevelser med Jesus, fede aktiviteter og lækker mad.

LANDSLEJREN 2020

– INSIDE * OUT

Som Efterskolen Kildevæld arrangerer vi et sommerferietilbud til kristne teenagere.

KFC 2020

– Kildevæld Fodbold Camp

Fra lørdag den 27. juni til fredag den 3. juli 2020 er Efterskolen Kildevæld vært for en hel uges fodboldcamp, hvor fokuset er på fodbold, men det er også en uge med en masse hygge og godt fællesskab.

Så er du pige- eller drengespiller som gerne vil blive en bedre fodboldspiller og har lyst til at knytte en masse nye venskaber, så er KFC en mulighed for en rigtig fed ferieuge.

Teaterforestilling

En af årets helt store oplevelser på Kildevæld er den årlige teaterforestilling. Teaterforestillingen er et fællesprojekt hvor alle elever deltager i det som hvert år er en rigtig flot opsætning, som typisk bliver set af mere end 1000 tilskuere.

Ambitionen er at lave en mere helstøbt oplevelse for både eleverne og tilskuerne, hvor vi inddrager musik, dans, skuespil, multimedie m.m.

Der er gratis entre til forestillingerne, som typisk spiller i slutningen af januar.