Musiklinjen

er en vigtig del af vores selvforståelse på Kildevæld. Som musiker eller sanger vil du opleve seriøse og dygtige undervisere som brænder for at understøtte din udvikling som sanger, musiker eller sangskriver.

Musik på Kildevæld er muligheden for at spille sammen med andre, modtage soloundervisning, skrive egne sange og producere og indspille din egen musik.

Musik-identitet: (Musikalsk Identitet og aftryk) (MI) (Musik ind/ud/aftryk)

MUS = Musikalsk udfoldelse og sammenspil.

MUSIK = Musikalsk Udfoldelse, Sammenspil, Identitet og Kompensering/Kreativitet

MUSIK:

På Musik-identitet får du en unik mulighed for at udforske og fordybe dig i forskellige aspekter af musikken på en spændende måde. Igennem året undersøger vi musikkens historie og udforsker de forskellige genrer. Du vil også få indsigt i den teoretiske baggrund, der ligger til grund for alt den musik, du oplever omkring dig, og du vil have mulighed for at omsætte denne viden i praksis, gennem sammenspil og praktisk øvelse.

Faget er struktureret i flere fokusemner, herunder spændende områder som Musikhistorie, såsom: Gospel, Jazz og Hiphop. Derudover kommer vi også ind på emnerne: sangskrivning og Rytmelære, samt et mere omfattende teoriforløb. Selvom der er en betydelig teoretisk del, er der stadig tid til det praktiske, da det er koblet sammen med et sammenspil hold, der ugentligt spiller og øver sammen. Her vil du også få muligheden for at spille ved skolens indad/udadtil arrangementer. Dette giver dig ikke kun mulighed for at forfine dine færdigheder, men også muligheden for at arbejde på at overvinde sceneskræk.

På Musik-Identitet får du chancen for at udforske, skabe og udtrykke dig selv, gennem musik på en meningsfuld og inspirerende måde.

Lovsang:

Lovsang er et selvstændigt valgfag, hvor alle der har lyst får muligheden for at komme og tilbede gud igennem sang og musik. Derudover vil du få muligheden for at være med til at spille fællessange til skolens andagter og andre elevstyret arrangementer. Derudover vil der blive kørt nogle forløb hvor du vil kunne lærer at skrive deres egene lovsange og måske endda optræde med dem.

Musikproduktion:

Produktionsvalgfaget er for dig som gerne vil lave musik med computeren som værktøj. Det foregår i vores studie og musiklokale. Måske har du skrevet sange, eller er i gang med det, som du vil have hjælp til at indspille og producere. I produktionsvalgfaget bruger vi også tid på at lave beats til rapvalgfaget. Vi laver remix eller hjælper vores solosangere med at producere deres sange. Vi kan også bruge lidt tid på at lave tracks til vores nytårsshow, forårskoncert eller nogle af skolens medieproduktioner.

Produktionsvalgfaget har på denne måde mange muligheder som du i høj grad er med til at forme efter egne evner og interesser. For en del elever ender produktionsvalgfaget med flere udgivelser på f.eks. Spotify.

Ønsker du at blive elev på Kildevæld?
Send os en uforpligtende ansøgning. Vi vil elske at høre fra dig.

Tøndervej 75, 6000 Kolding