fbpx

Slide
Vores skærme
Slide
Vores maskiner
Slide
Vores sport

e-sport

Allerede siden 2018 har Kildevæld Efterskole haft esport stående på skemaet. Fra 2021 tog vi undervisningen til et nyt niveau i samarbejde med Tricked Esport, der siden da har stået for esports undervisningen.

Der er mulighed for at prøve kræfter med forskellige spil, så som Counter-strike og Fortnite.

Jeres underviser Lasse “Twoodz” Andersen vil tage jer igennem forskellige aspekter af spillene og sørge for at der er plads til læring på alle niveauer i et godt læringsmiljø med massere af plads til udvikling.

Tricked Esport er en virksomhed der brænder for at spille med bredden og være med til udvikle dem til de potentielt næste store talenter på den danske esportsscene!

Du kan læse meget mere om deres mål med esportsuddannelsen her:
https://www.tricked.dk/uddannelse/esport-uddannelse

På skolen kan du spille/træne:

  • Counter-Strike: Global Offensive
  • League of Legends
  • Fortnite

Det er vigtig for os at fokusere på at det er en seriøs sport, så for at kunne dyrke esport, skal man også deltage i fysisk træning i løbet af ugen.

I skoleåret 2018-19 har skolens spillere klaret sig rigtig flot i flere turneringer og skal bla. deltage i den afsluttende kvalifikation til DM for efterskoler.
I skoleåret 2019-20 endte Counter-Strike holdet på 13. plads af 57 efterskolehold og League of Legends holdet endte på en samlet 7. plads til DM kvalifikationen.
I skoleåret 2020-21 vil vi igen være en del af efterskole ligaen.

Alle som har lyst til at dyrke esport er velkommen på skolen, men du skal også vide at der kan være kamp om pladserne på de bedste hold.

Ønsker du at blive elev på Kildevæld?
Send os en uforpligtende ansøgning. Vi vil elske at høre fra dig.

Tøndervej 75, 6000 Kolding

+45 75 52 47 77