fbpx

Slide
Vores tilbud
Slide
Vores muligheder
Slide
Vores fag

Game design

Game design er et fag der måske lyder simpelt, men mange har en forskellig forståelse af Game design. Vi kommer til at dække mange af de underemner der hører sammen under spiludvikling. Vi vil undervise i Unity, programmering i C#, grafisk design, idéudvikling, level design og storytelling.

film og medie

Film og medie er for dig der har en lille filmskaber eller YouTuber i maven. Vi arbejder med alle typer af film og arbejder altid med henblik på praktisk læring.

Vi arbejder med kameraer fra Sony og redigerer i Final Cut Pro X og Adobe.

Styrketræning

Vi vægter konditionstræning højt, så der vil altid være mulighed for at deltage i styrke- og motionstræning af forskellig art. Spinning er et populært tilbud, men også skolens træningsmaskiner er populære blandt eleverne.

løbetræning

Sammen med en seriøs løbetræner har du mulighed for at udvikle din løbestil og forbedre din form. Der deltages i forskellige løb gennem året. Vi har en generel god løbekultur på Kildevæld, hvor elever selv tager initiativ til at løbe.

Zumba/fitness

Et af tidens store træningshit. Man danser sig til en bedre form, sammen med andre. En oplagt mulighed for at styrke/bevare en rigtig god kondition.

Badminton

En sjov sport for alle, uanset om du er god til det eller blot synes at det er en sjov måde at få dyrket noget motion på.

Kreaværksted

En mulighed for de kreative hvor man kan male, tegne, sy og i det hele taget udtrykke sig kreativt sammen med andre. Rundt på skolen har vi en del kreative udtryk i form af flotte og farverige billeder, som elever selv har lavet.

Kun for piger

Er pigehygge som kun piger kan hygge. Valgfaget handler om at skabe ”et rum” for piger. Det kan indeholde sport og bevægelse, ture, oplæg og diskussion.
Faget formes i høj grad af dem som er med.

Skak

Vi udfordrer hinanden i denne ædle disciplin, som dokumenteret, er udviklende for menneskets hjerne.

Filosofi & Tænkning

Er et “nørdet” valgfag hvor der diskuteres og debatteres omkring livets store spørgsmål feks. religion, politik og etik.