fbpx

ER DU ET TALENT I DIN IDRÆT?

I skoleåret 2023 – 2024 starter Efterskolen Kildevæld et samarbejde med Kolding Talent (Kolding Kommune) og diverse eliteklubber.

Klubberne stiller trænere til rådighed på deres almindelige træningstider og Efterskolen Kildevæld tilpasser så godt så muligt undervisningen og efterskolelivet efter dine behov.

Tilmeld dig et efterskoleår – BLIV ELEV – og i bemærkningsfeltet skriver du dit ønske om sportsgren samt niveau, så prøver vi at hjælpe med at finde den rigtige træner og gruppe.

Efterfølgende kan du se hvilke klubber, vi har aftaler medsmile

Kolding IF Fodbold

Hvis du “er god nok”, kan du blive udtaget til at deltage på Kolding IF Akademiet. Udtagelsen sker i tæt samarbejde med skolen og skolen kan hjælpe med at du kommer til prøvetræning, så vil Kolding IF trænere udtaget dig til Akademiet.

KLIK PÅ BILLEDET og få mere infosmile

Kolding IF Håndbold

Kolding er en håndboldby og specielt har byens herrehold vundet en mængde af danske mesterskaber, hvilket betyder at udviklingen af et håndboldtalent ikke skulle give de store “problemer”.

Skolen vil gerne lave en kontakt til klubben for prøvetræning.

Kolding Badminton Klub

Skolen har sin egen store hal, men du kan udfordres ved at blive medlem af Kolding Badminton Klub. Klubben holder til i Kolding Ketcher Center i den nordøstlige del af Kolding.

Skolen kan hjælpe med kontakten til klubbens trænere.

BK Trekanten Bowling

Mød nogle verdensmestere i bowling. Klubben er efter eget udsagn “Danmarks bedste”, så hvis du er til bowling og vil drive det højere, så fås det ikke bedre.

Kolding KFUM Atletik og Motion

Efterskolen Kildevæld har sin egen elitetræner på mellem / lang distance. Du får lov til at træne med nogle af Danmarks bedste ungdomsløbere med landsholdserfaring. Hvis du træner dagligt i en eliteklub, kan du fortsat stille op for denne og skolens træner vil gerne sparre med din daglige træner.

Du skal træne dagligt og min. 2 dage 2 træningspas. Skolen ligger tæt på en helt nyt atletikanlæg, flot løbeterræn med skov og bakker. Stævner og andre konkurrence giver den daglige træning mening, så vi lægger træningen med focus mod Danske Mesterskaber for Ungdom, Vinterturneringen og evt. Landsholdsudtagelser.

Kontakt Jacob Møller på 7552 4777 for yderlige info

… der kommer flere!!