Slide
Velkommen til
Efterskolernes dag
Søndag 27. september 13:00 - 17:00

“Livet på Efterskolen Kildevæld kan ikke beskrives, det skal opleves.”

Søndag den 27. september kl. 13.00-17.00, vil vi rigtig gerne se dig på Efterskolen Kildevæld sammen med din familie.

Vi vil gerne vise dig vores dejlige skole, med alle dens faciliteter og muligheder, med egen kunstgræsbane, musikstudier, spritnyt medielokale og meget mere.

Det allerbedste billede af skolen får I fra vore skønne elever, som vil vise jer rundt og er klar til, at svare på alt hvad I måtte have af spørgsmål.

Du vil møde nogle af vores undervisere og trænere fra vores fire ambitiøse linjefag fodbold, E-sport, dans og musik. De kan svar på alt omkring niveau, forventninger osv.

Efter en guidet rundvisning sørger vi for lækre kager, kaffe, the, sodavand osv. mens du taler med en af vores ansatte om

Vind et helt års lommepenge

Der vil på dagen være mulighed for at blive skrevet op til en plads på skolen og mulighed for at få svar på alt det formelle omkring værdier, pris, faglighed osv.

Blandt alle som bliver skrevet op til en plads på skolen på Efterskolernes dag, vil der blive trukket lod om et årsforbrug af lommepenge, hvilket betyder at du hver eneste uge hele skoleåret igennem vil få udbetalt 100,- som du kan bruge til hvad du vil.

Tilmeld dig her

Med udgangspunkt i den aktuelle situation omkring Covid 19, skal det også være en tryg oplevelse at besøge os, så vi vil bede jer tilmelde jer nedenfor, så vi ved hvor mange besøgende vi skal forvente i løbet af dagen.

Klokken 13.30 & 15.30 bliver der en fælles præsentation af skolen, med et par korte indslag fra nogle af vores dansere og musikere.

Vi glæder os til at se dig og dine forældre, små søskende, bedsteforældre og kammerater er også hjertelig velkommen.

Her finder du os

Efterskolen Kildevæld ligger tæt på byen, men stadig tæt på naturen.

Du finder os på Tøndervej 75, 6000 Kolding.

Skulle du have spørgsmål til Efterskolernes Dag, et ophold på vores skole eller noget helt andet er du mere end velkommen til at ringe til kontoret på 7552 4777 eller sende en mail på post@efterskolen-kildevaeld.dk.

Vi glæder os til at se Jer!