Slide
Velkommen til
Efterskolernes dag
Søndag 26. september 13:00 - 17:00

Livet på Efterskolen Kildevæld kan ikke beskrives, det skal opleves!

Og det vil vi rigtig gerne lade dig gøre søndag den 26. september kl. 13.00-17.00. Tag din familie under armen og kom forbi og oplev Efterskolen Kildevæld indefra.

Oplev vores linjefag

Dagen igennem vil der være shows for både musik- og danselinjefagene mens der hele dagen vil være aktiviteter og konkurrencer omkring fodbold- og e-sportslinjefaget. Du har her mulighed for at møde vores undervisere, stille spørgsmål og måske endda teste dine evner indenfor linjefaget?

Dans

Vores nyansatte danselærer Astrid Erdal står klar til at vise dig, hvad danseholdet allerede er i stand til efter så kort tid på efter på efterskolen. Vi tilbyder undervisning i Hip Hop, Afrovibes, Performance dance, Girly style og mange flere. Der er mulighed for flere forskellige niveauer fra begynder til professionel. Der vil derfor være noget for dig, hvadenten du blot elsker at danse eller ønsker at tage dansen til næste niveau.

Mød Astrid i videoen til højre.

E-sport

På Kildevæld tager vi e-sport seriøst. Derfor har vi også valgt at indlede et samarbejde med Tricked e-sport, der er en af de førende organisationer indenfor coaching af e-sport. Vores træner, Jeppe Olsen, står klar til at svare på spørgsmål og give dig en kort introduktion til vores e-sportslinje.

Vi tilbyder e-sportstræning i  CS:GO, Leagues of Legends og Fortnite.

Fodbold

På Kildevæld tilbyder på en skarp fodboldlinje til både drenge og piger. Her har du mulighed for at udvikle dig som fodboldspiller og blive endnu bedre til dit spil. Vi har flere dygtige undervisere og har blandt andet Roland Hausmann, licenseret træner, ansat til at træne eleverne.

Der er mulighed for både drengefodbold, pigefodbold og mixfodbold. Der er mulighed for træning mere end tre gange om ugen.

Musik

Musik har altid været en del af Kildevælds DNA. Derfor fylder musiklinjen også meget på Kildevæld. Der er mulighed for mange forskellige linjefag indenfor musikfeltet som samspil, produktion, gospel og meget andet.

Derudover tilbyder vi soloundervisning i mange instrumenter og sang. Videoen her er et eksempel på, hvad nogle af eleverne har produceret på Kildevæld gennem årene.

Daniel Eichenwald, vores dygtige musiklærer, står klar til at svare på spørgsmål og fortælle dig om den konkrete undervisning.

Tilmeld dig nu

Er du klar til at se nærmere på skolen? Vi står klar til at give dig en personlig rundvisning på skolen, hvor du også vil møde nogle af vores søde nuværende elever. De vil rigtig gerne vise dig alle dele af skolen – måske de også kan lokkes til at vise deres ynglingskrog, hvor der bare er plads til en snak eller et spil Partners?

For at være sikker på, at der er plads til dig, vil vi gerne have du tilmelder dig en af tiderne nedenfor. Vælg hvilken linje du er interesseret i og udfyld de korte kontaktinfo.

Du finder os på Tøndervej 75, 6000 Kolding.

Skulle du have spørgsmål til Efterskolernes Dag, et ophold på vores skole eller noget helt andet er du mere end velkommen til at ringe til kontoret på 7552 4777 eller sende en mail på [email protected].

Vi glæder os til at se Jer!