Slide
Efterskolernes dag
Søndag 27. september 13:00 - 17:00

Efterskolernes dag aflyst…

Er du skør vi havde glædet os til Efterskolernes dag på søndag. På baggrund af anbefaling fra Efterskoleforeningen må vi dog sande, at det ikke er forsvarligt at afholde grundet den nuværende smittesituation.
Havde du tænkt dig at kigge forbi vil vi rigtig gerne at du tager kontakt til os. Så finder vi sammen en løsning, hvor du kan komme til samtale og rundvisning under ordnede forhold en anden dag – og selvfølgelig stadig være med i konkurrencen og et års forbrug af lommepenge.

“Livet på Efterskolen Kildevæld kan ikke beskrives, det skal opleves.”

Søndag den 27. september kl. 13.00-17.00, vil vi rigtig gerne se dig på Efterskolen Kildevæld sammen med din familie.

Vi vil gerne vise dig vores dejlige skole, med alle dens faciliteter og muligheder, med egen kunstgræsbane, musikstudier, spritnyt medielokale og meget mere.

Det allerbedste billede af skolen får I fra vore skønne elever, som vil vise jer rundt og er klar til, at svare på alt hvad I måtte have af spørgsmål.

Du vil møde nogle af vores undervisere og trænere fra vores fire ambitiøse linjefag fodbold, E-sport, dans og musik. De kan svar på alt omkring niveau, forventninger osv.

Efter en guidet rundvisning sørger vi for lækre kager, kaffe, the, sodavand osv. mens du taler med en af vores ansatte om

Vind et helt års lommepenge

Der vil på dagen være mulighed for at blive skrevet op til en plads på skolen og mulighed for at få svar på alt det formelle omkring værdier, pris, faglighed osv.

Blandt alle som bliver skrevet op til en plads på skolen på Efterskolernes dag, vil der blive trukket lod om et årsforbrug af lommepenge, hvilket betyder at du hver eneste uge hele skoleåret igennem vil få udbetalt 100,- som du kan bruge til hvad du vil.

Her finder du os

Efterskolen Kildevæld ligger tæt på byen, men stadig tæt på naturen.

Du finder os på Tøndervej 75, 6000 Kolding.

Skulle du have spørgsmål til Efterskolernes Dag, et ophold på vores skole eller noget helt andet er du mere end velkommen til at ringe til kontoret på 7552 4777 eller sende en mail på post@efterskolen-kildevaeld.dk.

Vi glæder os til at se Jer!