fbpx

Slide

Fyld dit efterskoleår med det du aller helst vil lave!

Den, der spejder efter det bedste i andre, og som forsøger at fremelske det, vinder tillid og respekt

Ordsprogenes Bog kap. 11 vers 27

Håbefulde elever

fordelt på 2-, 3- eller 4-mandsværelser, alle skolens værelser er relativt nyrenoverede og har en generel høj standard.

Engagerede medarbejdere

Vi underviser i alt lige fra boglige fag som dansk, matematik, biologi og fysik, til de mere udfoldelsesrige fag som drama, alskens sport og som noget nyt også e-sport.

Stykker frugt

bliver der i gennemsnit spist på en uge.
På Kildevæld har vi primært økologisk frugt og vi tilstræber at den mad vi serverer så vidt muligt også er lavet på økologiske råvarer.

Efterskolen Kildevæld

Vi er en kristen skole, som brænder for at give hver eneste elev et fantastisk efterskoleår, hvor de vil opleve en masse fællesskab, livsglæde og spændende udfordringer.
Skolen bygger på en positiv og glad kristendom, udtrykt gennem livsførelse, omgangstone og lovsang.

Vi er en faglig skole, som via engagerede lærere og niveaudeling i hovedfagene, tilstræber at give den enkelte elev, det bedst mulige udbytte af sin skolegang.
På skolen kan du vælge en række spændende valgfag inden for sport, musik, dans, teater og kreativitet.
Skolen ligger centralt i Kolding, med gode og moderne fysiske rammer.

Hvem er vi?

Mød nogle af vores medarbejdere, som du vil støde på i løbet af din hverdag på skolen.

Kamilla Seerup

Forstander
Jeg elsker at være sammen med teenagere og tager gerne samtaler med forældre og andre interesseret.

Henrik Aagaard

Pedel og bygningsansvarlig
Jeg holder af livet med teenagere. Derfor har jeg også fast vagt på skolen sammen med Lone, som jeg er gift med. Nyder at være sammen med mine børn, elsker at løbe og rejse.

Hannah Vestergaard

Voluntør
Mit speciale er klaver, festpromotor og alt hvad teenagere laver.

Helle Rasmussen

Underviser i krea, geografi og matematik
Jeg er kreativ og befinder mig bedst når jeg laver noget kreativt. I fritiden synger jeg i et fantastisk gospelkor. Jeg er en rolig og tålmodig jyde og mor til 3.

Jørgen Rasmussen

Underviser i matematik og naturvidenskab
Jeg har altid haft det sjovt på Kildevæld og glæder mig over hver eneste arbejdsdag. Lærte at tale fynsk i mine unge år og elsker naturvidenskab og at formidle dette til eleverne.

Ingelise Frandsen

Køkkenassistent
Jeg kan godt lide at køre en tur ud i det blå. Elsker arbejdet med teenagere på efterskolen og at lave lækker mad til skolen hver dag.

Bo Windfeld

Køkkenmedhjælper
Jeg nyder hver en dag på efterskolen og elsker en hverdag med en masse teenagere. Det bedste i verden er fodbold og god musik.

Josh Menning

Afdelingsleder
Jeg er leder for Believe og underviser i engelsk og musik.

Bjarke Dahl

Underviser i idræt, tysk og sportsvalgfag
Jeg elsker at udfordre eleverne i forskellige spil, sportsgrene og er stadig ubesejret i armlægning. Har ”Farhumor” og griner af egne jokes. Jeg er gift med Dorte og har to piger.

Maiken Clausen

Voluntør
Bevægelse med og ude bold er vigtig for en teenages krop - derfor giver jeg den gas med fodboldpigerne og alle de andre i et skoleår.

Jacob Rosing Møller

Forretningsfører
Når du ringer til skolen er det typisk mig du får fat i. Jeg er skolens administrative nørd og skibums med fair for tal og teenagere. I min fritid er jeg løbetræner i den lokale atletikklub.

Matilde Johansen

Lærer
Jeg underviser i tysk og engelsk. Desuden er jeg vild med rejse og Kildevælds skitur til Hafjell er skoleårets højdepunkt.

Christina Kristensen

Underviser i dansk
Jeg elsker Netflix, kunstige negle, dans og party, Pepsi Max og Zumba. Mit største ønske en nøglefri efterskole… Jeg er gift med David og har to børn.

Maria Naumann

Lærer
Jeg underviser i dansk, idræt og kristendom.

Tiziano Micalizio

Voluntør
Min slægt kommer fra støvlelandet Italien, så jeg er coach for drengefodbold. Viva Kildevæld.

Lone Aagaard

Underviser i dansk og engelsk
Jeg er kreativ, kan godt lide at sy og så er jeg vild med at rejse. Jeg holder meget af dansk litteratur. I min fritid fylder familie, venner og en god løbetur. Jeg er gift med Henrik og har 4 børn.

Maria Andresen

Lærer
Jeg underviser i dansk, samfundsfag og historie. Når jeg ikke underviser på Kildevæld, hygger jeg med jer teenagere og laver lidt om i mit hus.

Jytte Høffner

Køkkenleder
Jeg arbejder dagligt på at vi får sund og lækker mad på skolen - både til hverdag og fest. Privat er jeg gift med Hans Jørgen og i min fritid elsker jeg at cykle langt, at stå på ski samt at læse gode bøger.

Oluf Christensen

Lærer
Som skolens pædagog er jeg god til at lytte og tage "de svære snakke". Jeg er tidligere standupper og skibums, så tale og bevægelse er "no problem"

Hvad siger eleverne?

På Kildevæld har jeg fået tid og mulighed for at fordybe mig og blive bedre til musik, samtidig med at jeg er blevet en del af et fantastisk fælleskab, hvor jeg har kunnet udvikle mig både socialt, i min tro og min faglighed. Det har indtil nu været det vigtigste og fedeste år i mit liv.

Joshua, Sønderborg

I mine 2 år på Kildevæld har jeg fået venner for livet! Jeg har udviklet mig meget når det kommer til fodbold, at tage ansvar og i mine relationer. Kildevæld er et sted med gode værdier og fokus på det gode fælleskab. Jeg blev mødt på mit eget faglige niveau.

Cecilia, Skovlunde

Jeg har lært så meget! På skolen har vi andagter og andre samlinger, som har styrket og opmuntret mig i min tro. Jeg har fået venner for livet, som jeg er taknemlig for. Lærerne er fantastiske! De er altid klar til at hjælpe én, både personligt og i skolen.

Tabita, Brande

Jeg har lært at samarbejdet på et fodboldhold er vigtigt! Som anfører på fodboldholdet har jeg opdaget, at jeg kan være en leder for andre; én der går foran. Det har været fedt at få gode venner på holdet og på skolen.

Kondwani, Vejen

Ønsker du at blive elev på Kildevæld?

Send os en uforpligtende ansøgning. Vi vil elske at høre fra dig.

Tøndervej 75, 6000 Kolding

+45 75 52 47 77