Vi glæder os til at se jeres søn/datter på:

Mandag den 15. marts fra kl. 16.00-18.00

hvor vi vil starte op med fælles aftensmad.

Når I ankommer til skolen, vil I blive bedt om at fremvise dokumentation for et negativ testsvar på en test som max. må være 72 timer gammel. Dokumentationen kan være sms, mail eller papirudskrift – en mundtlig dokumentation er ikke fyldestgørende. På dette punkt er vi nødt til at være meget konsekvente, så uden testsvar kan vi ikke lukke jeres søn/datter ind på skolen.

Ellers er det jo bare at huske at få skoletaske og computer og forårstøj med tilbage til skolen. Vi vil gøre alt for at elevernes tilbagevenden til skolen bliver så godt så muligt, både for dem som glæder sig helt vildt og dem som måske synes at det kan være lidt svært at skulle tilbage.

Test her på skolen

Det er nu afklaret at eleverne i tiden frem til Påsken vil blive testet her på skolen af eksterne testere fra firmaet Carelink og der er tale om den skånsomme test, hvor podepinden kun bliver ført 1-2 cm. ind i næsen.

Der bliver tale om to test om ugen mandag og torsdag, her på skolen. Det er vigtigt at alle elever husker at have deres sundhedskort (det gule sygesikringsbevis) med på skolen + medbringe en telefon som virker, fordi alle elever skal kunne modtage testsvar på deres telefon. Eleverne skal også huske at medbringe en pakke mundbind, da der fortsat skal bruges mundbind når eleverne går ud og handler, kører i bus og når de skal testes. Der vil ikke være mulighed for at afvise at blive testet, da det er en grundlæggende præmisse for at vi fået lov til at åbne skolen op, rent praktisk betyder det også, at hvis din søn/datter ikke er på skolen på en testdag, så vil I skulle sørge for at de får taget en test et andet sted, inden de returnerer til skolen.

Hvis vi får smitte ind på skolen

Vi vil på samme måde som før jul organisere eleverne i primærgrupper, tænke i hygiejne og afstand osv., nu suppleret med to ugentlige test af elever og medarbejdere. Skulle vi alligevel opleve smitte på skolen, vil det formentlig betyde at alle skal hjem til test og isolation, ind til to test har vist negativt resultat. Derfor kan jeg på det kraftigste appellere til jer om at passe på jeres søn/datter når de er hjemme på ferie og weekend, fordi smitte på skolen har så omfatteende konsekvenser for os alle sammen.

Weekend og påskeferie

I weekenden den 19.-21. marts kan eleverne vælge at blive på skolen, men kan selvfølgelig også tage hjem på weekend.

Den 29.-31 marts er der terminsprøver for alle og onsdag den 31. marts tager vi alle på påskeferie fra kl. 14.00 og forventer at alle er taget afsted kl. 16.00. Vi glæder os til at tage imod eleverne igen mandag den 5. april fra kl. 18.00.

Skolepenge

Med virkning fra mandag den 15. marts, vil vi igen opkræve skolepenge med regulering i rate 9 – ”aprilraten”.

Har I spørgsmål omkring økonomi, er altid velkommen til at kontakte Jacob Møller på skolens kontor.

Det var vist alt for nu, har jeg glemt noget må I ringe eller skrive os.

De bedste hilsner fra

Poul Jørgensen