Eleverne hygger sig på den første udlandstur i 2 år – på ski i de norske fjelde. Se her Hafjell!!

En lille hilsen fra Norge

Vi har det fantastisk, og alle elever har været på ski. Der er ski-undervisning hver dag på fjeldet, hvor eleverne bliver udfordret med øvelser, teknik og guidning i området. Solen skinner fra en skyfri blå himmel, og der er god sne. Vi kunne ikke ønske os det bedre!

Mange elever kan slet ikke få nok af ski. Der bliver smurt madpakker, så dagen kan nydes fuldt ud på toppen, og flere elever er også ude at stå på ski om aftenen på lys-løjperne.

Eleverne laver selv mad i hytterne med hjælp fra køkkenleder Jytte og team, der hjemmefra nøje har pakket og tilrettelagt menuerne. I aften skal vi have lasagne, som er flere elevers favorit.

I går havde vi fællessamling på byens hotel, med leg, sang, og dagens ord. I dag mødtes vi alle til pandekager ude i terrænet.

“Rå-hygge”, kakao, ømme ben, skønne elever med glade smil og røde kinder er ord der kendetegner dagene.

Vigtig info

Når vi kører hjem fra Norge fredag med bussen, sejler vi fra Gøteborg til Frederikshavn.

FREDAG – Busserne kører af til afstigning.

Elever sættes dog IKKE af uden, at der står forældre og tager imod.

Meld tilbage senest torsdag kl 22:00, med NAVN på elev og Valg 1-7 ”Vi henter” til Kamilla Seerup SMS 27513008

Nr. 1               Frederikshavn – v. Stenalin terminal

Nr. 2               Ålborg – v. afkørsel 24 – Ålborg Tekniske Skole, Kollegium, Øster Ulstrup Vej 1, Ålborg

Nr. 3               Århus – Info-teria Pedersminde, Østjyske Motorvej 472, 8381 Tilst