Vi nyder efterårssolen, glade elever og hverdagen på Kildevæld.

Tirsdag den 5. oktober havde vi Connexion, en aftensamling, hvor Oluf Christensen var hovedtaler.

Onsdag den 6. oktober tog en fotograf fra Brdr. Løkke billede af alle elever og medarbejdere, som bruges til det årlige gruppebillede. Derudover fik jeres teenage et ID-nr. og Kodenr. til portal.loekkefoto.dk, hvor I som familie kunne bestille billedet til evt. bedsteforældre og andre😊 Alle elever får udleveret et gruppebillede, når vi har færdigredigeret det hele.

Samme dag spillede drengeholdet en fodboldkamp mod Tønder og de fleste elever var ude og heppe, så en dejlig dag fløj afsted. Kampens resultat og gruppestilling – KLIK HER

Torsdag den 7. oktober havde vi besøg af Philip Hyldgaard, som arbejder på at stoppe slaveri. Philip er leder af en verdensomspændende organisation A21, https://www.a21.org som igennem deres arbejde finder, redder og genopretter de mennesker, som har været fanget i slaveri eller trafficking.

Vigtige datoer:

Uge 41 Terminsprøver

Uge 42 Efterårsferie

– OBS vi vil gerne, at I op til ferier og weekender bakker op omkring fredagsundervisningen. Eleverne har altid først fri kl 15:00 om fredagen.

Tider til forældresamtaler

Vi har sendt pr. mail et tidsrum til samtaler enten den 5. november eller den 10. november – kig i jeres mailbakke. Hvis I ikke har fået noget så mail til os på [email protected]

På selve dagen kommer I til Kildevæld, hvor I vil få udleveret et kø-nummer til de lærere, I vil tale med. Alt kører som ”først til mølle”-princippet i jeres tildelte tidsrum.

Nyhedsbrev med mange billeder

Jeg har også lagt et anderledes infobrev fyldt med billeder fra vores første tid på Kildevæld, som har været fyldt med fantastiske stunder. KLIK HER

Med smilende hilsner fra

Kamilla Seerup