Kolding den 21. august 2020

Så er vi kommet i gang med et nyt og fantastisk skoleår; det var så hyggeligt at have jer på skolen i lørdags.

Her på skolen nyder vi livet med alle de skønne elever, som jo gør alt hvad vi siger at de skal, her i starten af året, vi nyder det så længe det varer. De fleste er i fuld gang med at falde til og indstille sig på efterskolelivet.

Men der er en gruppe piger som kæmper med hjemve, hvilket er fuldt forståeligt, så vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe og støtte. I er jo altid velkommen til at ringe til os/mig, når I har brug for at vende tingene og måske har en søn eller datter i røret, som er rigtig ked af det. Samarbejdet med jer er alt afgørende for om det lykkes at komme igennem de indledende kriser. Hjemve er en naturlig følelse og det at græde og føle ting vanskelige, er også en del af livet, så hvor svært det end måtte være, er der brug for at I, primært som mødre, magter jeres barns ulykkelighed for en kort stund.

At rejse hjem i utide er sjældent et godt valg, da man jo har taget et aktivt valg om at tage på efterskole, med drømmen om “et fantastisk år. Med mange års erfaring i bagagen: ”Hjemve går normalt over af sig selv i løbet af de første uger”. Men som sagt vi gør alt hvad vi overhovedet kan for at hjælpe alle elever.

Opstartstur til Kongelejren

Kl. 10.00  Mandag morgen den 31. august kører vi afsted i busser mod Kongelejren på Sjælland, hvor vi skal over for at hygge os og lære hinanden bedre at kende. Målet med turen er at blive rystet sammen, midlet er en masse spændende aktiviteter, gåture, badning og ikke mindst en hel dag i København & Tivoli om aftenen.

Vi kommer hjem til Kildevæld torsdag den 3. september omkring kl. 17.00, hvor vi gerne vil have, at I henter jeres teenager.

På vejen hjem vil det være muligt at blive sat af på Ringsted banegård omkring kl. 14.15, v. frakørsel 50 ved Mc. Donalds Odense omkring kl. 15.30   og på Fredericia banegård omkring kl. 16.30

Eleverne er velkommen tilbage på skolen søndag den 6. september fra kl. 18.00.

Hvis I vil have fat i nogen af os på turen, kan I kontakte:

• Steen Hansen på tlf. 30824577
  • Vivi Jørgensen på tlf. 61781830
  • Undertegnede på tlf. 20110514

I kan også ringe til kontoret på 75524777, så kan vi formidle kontakten videre.

Pakkelisten til orientering – bruges af eleven:

Opstartstur 2020

Ting du skal have med:

• Dyne + hovedpude + lagen/dynebetræk/pudebetræk
  • Kondisko el. lign.
  • regnjakke
  • Håndklæde & badetøj
  • Toiletsager + evt. medicin
  • 3-4 sæt sokker +undertøj
  • Shorts & T-shirts
  • Joggingbukser eller lignende
  • En langærmet varm trøje, (Hættetrøje el. )