”Det sørme, det sandt – snart december…..” – citat fra en dansk julesang

TAK til alle jer forældre der i ugerne efter efterårsferien deltog til vores ”skolehjemsamtaler”. Det er dejligt at se jer i huset.

Weekenderne på skolen er fyldt med sjove hyggelige indslag og afslapning. Det er skønt med glade unge mennesker, der nyder hinandens selskab. Vi sætter løbende billeder op på vores facebookside ”Efterskolen Kildevæld”, håber I følger lidt med i efterskolelivet på sidelinjen.

Hvis I ”deler” eller giver ”like” til vores opslag, er der flere i vores omgangskreds som følger os, og det er et stort ønske for os at flere ser Kildevæld, håber I vil hjælpe os her. KLIK HER

På forhånd TAK fordi I er vores ambassadører, og vil hjælpe os med fylde huset næste skoleår med flere nye ”kildevælder”, der elsker vores hverdag og vores værdier.

VI TROR PÅ GUD

VI TROR PÅ DIG

VI TROR PÅ FÆLLESSKABET

Skoleåret 2022 – 2023

Vi er ved at optage elever til nævnte skoleår og ønsker I at jeres teenage skal være en del at holdet, bedes I indbetale et tilmeldingsgebyr på kr. 500,-.

Indbetaling via bankkontonr. 7040 – 000 128 0931 eller MobilePay 86662

Mrk. elevens navn 22-23

Frist. 10. december 2021

COVID 19 – Opfordring til test og at blive på skolen

Weekenderne op til jul ønsker vi, at så mange bliver på skolen som muligt.

Vi opfordrer til, at besøgende og elever, der tager hjem på weekend, kommer ny-testet tilbage efter at have været hjemme.

Vi har testkit på skolen, vi tilbyder til screeningstest og selvtest til elever, som udviser symptomer til hverdag.

• Hvis du er smittet med Corona, skal du blive hjemme.
  • Efter weekend hjemme m. symptomer – skal du testes inden du kommer tilbage på skolen.
  • Efter weekend hjemme u. symptomer – Opfordrer vi til test inden, at du kommer tilbage for at beskytte vores fællesskab i den sidste december.
  • Er du på skolen og får symptomer – kan vi selvteste via kviktest.

NÆRKONTAKT: Ifølge Sundhedsstyrelsen kan elever på alle klassetrin, der identificeres som nære kontakter, blive i skolen, hvis de testes hurtigst muligt (hurtigtest eller PCR-test) samt på 4. og 6. dagen (PCR- test) efter sidste nære kontakt med den smittede. Selvom størstedelen af eleverne på Kildevæld er vaccineret, vil vi gerne passe på hinanden.

SKOLE & UDDANNELSE

Processen med at vælge uddannelse for næste skoleår er i fuld gang for jeres børn.
I sidste uge var alle 10. klasser i brobygning på forskellige ungdomsuddannelser i Kolding. Her har de fået indtryk af, hvordan det er at gå på en ungdomsuddannelse, og hvordan studiemiljøet er på de forskellige skoler. De fleste elever havde en rigtig god uge og er blevet mere afklaret i forhold til deres fremtidige uddannelsesvalg.

I denne uge – uge 47 har 10.kl OSO-opgave og pårørende er inviteret😊

Alle elever i 9.klasse skal til eksamen i naturfag, der dækker fagene biologi, geografi og fysik/kemi. I uge 46 arbejdede eleverne med et af 4 emner, som de ved lodtrækning kan gå til prøven i. Der blev trænet i, hvordan man skal løse opgaven og gøre sig klar. Mandagen ugen efter skulle alle så mærke på egen krop, hvordan prøven foregår ved at fremlægge det, de havde arbejdet med. 9.klasse har i denne uge fagdage, hvor de fagligt særligt rykker i naturfag, matematik, idræt og tysk.

8.klasse har i sidste uge haft almindeligt skoleskema, og har de næste 2 uger praktisk/musisk faguge, madkundskab. Eleverne trækker et spørgsmål, og skal planlægge besvarelse (teori) samt madlavning til dette.

Alle elever har også haft en samtale med UU-vejleder Lone Aagaard med vejledning i uddannelsesvalg.

Kommende vigtige datoer

Søndag den 28. november

Ønsker vi KIB – kirke i byen tillykke med deres nye kirkebygning ”Samværket”, som kan rumme ca. 1000 gæster. Vi glæder os sammen med kirken, Jesper Kure og hans team over de nye faciliteter og glæder os til endnu mere samvær og muligheder i de nye bygninger.

Onsdag den 1. december

Julepynt, julemusik, julehygge og juletræ. Særlig juledag på Kildevæld for eleverne, hvor vi i familiegrupperne pynter skolen op og tager i skøjtehal.

Fredag den 10. december

Indbetaling af 500 kr. hvis I ønsker en plads til Abby i skoleåret 22/23.

Lørdag – søndag den 11. – 12. december – Obligatoriske Weekend

Her er planlagt program både lørdag og søndag. Begge dage beregnes med som skoledage, og eleverne skal derfor blive på skolen.

Fredag den 17. december – Juleferie

Jeres dreng/pige kommer hjem for at holde jul med familien😊

Søndag den 2. januar 2022 – Skolen åbner kl. 19:00

Alle elever kommer tilbage, udhvilet og klar til skolegang, fællesskab og fede oplevelser.

Kamilla Seerup