Dagene flyver afsted og efterårsferien nærmer sig.

Mange elever nyder de sidste dage op til ferien. Der er i denne uge tid til hygge og samvær, nogle har været i svømmehallen, nogle på o-løb og andre plejer deres snue med te og varme sokker.

På undervisningsgangen gennemføres terminsprøver

Mandag – Dansk

Tirsdag – Tysk

Onsdag – Matematik og Fransk

Torsdag – Engelsk

Torsdag har vi tilmed besøg af et team fra SDU, som ledes af vores formand fra bestyrelsen Dorthe Viftrup.

Som jeg beskrev på “Ny Elevdag” i maj og 1. skoledag i august, har vi været så heldige at få lov at deltage i et forskningsprojekt om “Åndelig eksistentiel dannelse og sproglighed”.

Vores mission på skolen er at skabe bevægelse i det FAGLIGE, SOCIALE, PSYKISKE, FYSISKE & DET ÅNDELIDE EKSISTENTIELLE.

Både WHO og sundhedsstyrelsen påpeger mangel på sprog for det åndelige i vores samfund. Vi vil gerne blive klogere på, om vi som skole favner dette område og måske bevæge de unge i deres refleksioner.

Spørgeundersøgelsen tager ca. 60 min.

Jeg har læst spørgeskema igennem og spørgsmål handler om mening med livet, fx hvad tror du på – er det en form for gud, naturen, dig selv osv. SDU vil gerne lave en undersøgelse i starten af året dvs. nu og igen slut på året. SDU skrivelse omkring samtykke: KLIK HER. Hvis I/du ikke ønsker, at jeres/din teenage skal deltage i undersøgelsen fra SDU – må man gerne skrive en mail til mig på [email protected]

FREDAG den 15. oktober “SPECIAL TREAT DAY” – Vi laver en helt speciel dag for drenge og for piger.  SURPRISE!

Uge 42

Efterårsferie

Skolen åbner igen søndag den 23. oktober kl. 19:00 – HUSK – der er kun aftenservering

Uge 43

Bliver en spændende blanding af skole, “Jesus-Week” med taler og undervisning udefra, halloween fest og Tysklandstur.

Det er helt normalt, at vores elever er trætte, når de kommer hjem til efterårsferien.

Det er nu tid til at kramme jeres skønne unge mennesker, give dem ro og kærlighed.

Vi ønsker jer alle en skøn efterårsferie

Kamilla B. Seerup