Kære forældre

Her med en kort orientering omkring afslutningen på dette skønne og mærkelige skoleår.

Lige nu på skolen

I skrivende stund er vi i gang med mundtlige prøver på skolen og så hygger vi os ellers bare rigtig meget og nyder at det er blevet sommer.

Et skår i glæden har selvfølgelig været, at vi i sidste uge så os nødsaget til at afbryde efterskoleopholdet for fire piger, som havde valgt at gå i byen og drikke alkohol en ganske almindelig eftermiddag. Jeg vil love jer at det gør ondt i hjertet at skulle sende fire søde piger hjem, blot fordi de har dummet sig og i et øjeblik har taget et forkert valg. Vi har imidlertid lovet jer at passe godt på det store fællesskab og alkohol harmonerer ikke med, at være et trygt og godt fællesskab på efterskolen. Pigerne får naturligvis lov til at komme og tage deres eksamener på skolen, men er jo desværre afskåret fra de bedste uger af skoleåret.

I den kommende weekend er der en gruppe elever, som ufrivilligt skal hjem på weekend fordi de har været ude på natterend, det er fristende og spændende at gå ud om natten. Men for at passe på eleverne og deres nattesøvn er vi nødt til at være rimelig strikse med, at eleverne passer deres seng om natten.

Med disse små ridser i lakken in mente, så er det bare et helt fantastisk skønt elevhold, som er gode ved hinanden, bakker om efterskolelivet og er til så stor glæde for os som er så privilegerede at få løn for at være her.

Gallafest

Fredag den 18. juni holder vi traditionen tro den årlige gallafest, som er et af årets absolutte højdepunkter, med lækker mad, dans, underholdning og flot tøj. Dog vil jeg understrege over for jer som forældre, at der ikke er noget krav eller forventning om at eleverne skal ud og købe tøj for flere tusinde kroner, det er jo bare en efterskolefest:-)

Afslutning og dimission

Fredag den 25. juni er skoleåret slut og vi skal tage afsked med jeres skønne unger.

De gældende retningslinjer åbner op for at vi i modsætning til sidste år kan lave en ordentlig dimission og afslutning på skoleåret.

Programmet kan ses neden for.

Da vi stadig har Corona i vores samfund, er vi dog nødt til lave nogle klare rammer omkring arrangementet.

• Som udgangspunkt kun to pårørende pr. elev
  • Krav om at fremvise Coronapas eller en negativ test taget inden for 72 timer.
  • Undlad at møde op ved mistanke om at være smittet

Vi vil sørge for grundig rengøring og adgang til håndsprit m.m og ser os også nødsaget til ikke at gennemføre fællessang. Men vi bliver uanset hvad, mange mennesker samlet på dagen, så der er brug for at være ekstra opmærksom på at passe på hinanden.

Program for dimissionsdagen

14:00 – Skolen er åben for forældre/familie som kan komme og pakke bilen med alt det som skal med hjem, alle elevernes ting er placeret i hallen.

15:00 – Dimission og overrækkelse af beviser i foredragssalen.

16:30 – Køkkenet serverer pølser med tilbehør fra den store grill i haven.

17:30 – Tak for i år og rigtig god sommerferie

NB! Husk at få alle din søn/datters ting med hjem, det gælder os for elever som skal gå på skolen igen til næste år.

Det er en god ide at få tøj osv. hjem og få sorteret og ryddet ud og så vende tilbage med frisk baggage efter ferien.

Det nye skoleår 2021 – 2022 starter søndag den 15. august, hvor endnu et skønt elevhold vil fylde skolens rammer med glæde og latter.

Det var vist alt for nu, ring til os hvis jeg har glemt noget.

De bedste hilsen fra

Poul Jørgensen