Så blev det igen tid til en lille hilsen herfra.

Jeg vil starte med at sige jer alle tak for jeres positive medvirken til, at vi hen over Kr. Himmelfartsferien fik håndteret det enlige Coronatilfælde godt her på skolen, så vi nu på den anden side kan glæde os over, at ikke andre var nået at blive smittet. Det triste i den sag er at Jytte Høffner, vores fantastiske køkkenleder, nu på anden uge er rigtig syg af Corona, vi beder til at hun hurtigt må opleve bedring i sin situation.

Når jeg skriver, er det også lige en opdatering, på de ting som sker i den nærmeste fremtid her på skolen.

Dag for Nye elever

På lørdag den 29. maj har vi jo i lang tid haft planlagt Dag for nye elever, som i første omgang var tænkt som et online arrangement. Men sanktionerne omkring at mødes er lempet, så i sidste uge besluttede vi at lave arrangementet med fysisk fremmøde. Det betyder at elever som har valgt at skulle gå her igen næste år, er på skolen på lørdag, for at mødes med dem de skal gå sammen med næste skoleår. I skal som forældre ikke umiddelbart komme på lørdag, da I jo allerede kender skolen.

De elever som stopper på skolen til sommer, får traditionen tro et tilbud om at komme en hel dag i Djurs Sommerland. Der er en lille egenbetaling på 150,-, resten betales af skolen. Dem som ikke ønsker at tage med på denne tur, tager som udgangspunkt hjem på weekend.

Personalesituationen på skolen

Blot så I ved at der kan være medarbejdere, som ikke lige kan træffes på skolen, så får I lige denne korte opdatering.

Emanuele Marcotto er sygemeldt formentlig resten af skoleåret, han bøvler med sin kræftsygdom.

Miriam Inäbnit er sygemeldt ind til videre.

Therese Eichenwald er jo gået på barsel og er sat til at skulle føde i denne uge J

Det betyder så at Thereses mand, Daniel, også skal på nogle ugers barsel, når hun har født.

Som tidligere nævnt så er vores køkkenleder Jytte Høffner hårdt ramt af Corona og er sygemeldt ind til videre.

Vi har heldigvis vores fem dygtige volontører som gør det fantastisk og træder til, som kompetente vikarer, når der er brug for det. Vi henter også vikarkræfter ind ude fra, så der er styr på undervisning og tilsyn, men der kan som nævnt være medarbejdere, som I ikke lige kan træffe på skole.

Mundtlige eksamener

I uge 23 og 24 afvikler vi mundtlige eksamener i 9 og 10 kl., i 8 kl. laver vi prøveeksamener i hovedfagene dansk og matematik. Eleverne er på skolen i hele perioden og kan ikke som man kender det fra f.eks. gymnasiet tage hjem og holde ”læseferie”.

Afslutningslejr til Holmsborglejren

Tirsdag den 22. juni tager vi alle sammen afsted til Vesterhavet hvor vi skal tilbringe 4 forhåbentlig skønne dage med sol, badning og en masse skønt fællesskab. Inden vi tager afsted, har eleverne pakket deres værelser ned og gjort dem rene, alle de ting som de ikke skal bruge til lejrturen, bliver pakket sammen og placeret i klasselokaler, klar til at afhente fredag den 25. juni.

Vi kommer tilbage til skolen fredag formiddag, hvor der er dimission om eftermiddagen.

Afslutning af skoleåret

Fredag den 25. juni er dette fantastiske og specielle skoleår definitivt slut og jeres skønne unger vender hjem til jer.

I skrivende stund er det ikke helt afklaret, hvordan vi vil organisere afslutningen, det som er sikkert, er at det bliver i tidsrummet ml. kl. 14.30-17.30, at det bliver muligt at tage afsked og hente elevernes ting hjem.

Så snart vi har styr på alle retningslinjer, får I selvfølgelig en udmelding om hvordan dagen bliver afviklet, med de eksakte tider.

Det var vist alt for nu, husk at der potentielt er mulighed for en uge mere på Kildevæld, idet der er

Fodboldcamp i uge 26 – KLIK HER

Landslejren i uge 27 – KLIK HER