Så blev det endelig forår – for alvor, hvor det bare skønt.

Her på Kildevæld kan vi også mærke, hvordan fællesskabet blomstrer op, når det bliver muligt at komme ud og være i det gode vejr. Aftenerne er allerede fulde af udendørs aktiviteter – boldspil, bål og hygge.

Overordnet har vi ikke oplevet store problemer i forbindelse med elevernes tilbagevenden til skolen, nogle få stykker havde lidt stress lige efter genåbningen, men nu oplever vi primært trivsel, glæde og taknemmelig over at kunne være sammen på skolen.

I sidste uge afsluttede vi vores store nytårsshow, men i år blev det en nedskaleret version, fordi vi ikke måtte åbne op for nogen tilskuere. Vi afsluttede den med en fest kun for eleverne selv. Det var en rigtig dejlig aften hvor eleverne gjorde sig umage og efterfølgende dansede og hyggede sig indtil naboerne klagede over, at vi spillede for højt.

Selvtestning

I de sidste par uger har vi jo selv skulle organisere at eleverne laver superviseret selvtestning, det var selvfølgelig med en vis bekymring at vi tog fat på denne opgave, men vi må bare sige at det går fantastisk godt. Lærerne går til sagen med stor seriøsitet og eleverne er bare god til at tage det alvorligt, så det er faktisk en rigtig god tryghed at alle er testet to gange om ugen. Det er selvfølgelig klart at det alt sammen går meget lettere, så længe vi ikke har oplevet at nogen er testet positive. Corona er jo desværre stadig ude iblandt os, så der er brug for at både vi som medarbejdere og I som forældre bliver ved med at minde eleverne om at tænke sig om – deres færden når de er hjemme på weekend eller andet.

Vi tester normalt mandag og torsdag, det betyder at hvis din søn/datter er hjemme en af disse dage, så er det jeres ansvar at de bliver testet inden de kommer tilbage til skolen. Det betyder til gengæld at elever som er i hjemmet på en almindelig weekend, ikke skal testes.

Test i forbindelse med forårsferierne

I forbindelse med St. Bededagsferien vil vi gerne bede jer sørge for at jeres teenage bliver testet søndag den 2. maj, da vi har skriftlige prøver mandag den 3. maj, hvor det vil være meget forstyrrende for dagen at skulle have alle eleverne testet.

I forbindelse med Kr. Himmelfartsferien behøver eleverne ikke være testet når de kommer tilbage, da vi gennemfører test om mandagen.

I forbindelse med Pinseferien vil vi bede jer sørge for at jeres teenage bliver testet mandag den 24. maj.

Opsummeret så skal I selv sørge for test, før I afleverer/sender jeres teenage:

• søndag den 2. maj – ankomst på skolen i tidsrummet: kl. 18 – 20 til kontrol med negativt testresultat.
  • mandag den 24. maj – ankomst på skolen i tidsrummet: kl. 18 – 20 til kontrol med negativt testresultat.
  • og altid hvis eleven er hjemme fra skole og vender tilbage om torsdagen eller om mandagen.

Må I have en god weekend.

Poul Jørgensen

Direkte nr. 20110514

Tillæg:

Jeg beklager at jeg ikke fik nedenstående med, så her kommer lidt flere informationer:

Forårsferierne

Store Bededagsferien

Torsdag den 29. april kan eleverne forlade skolen fra kl. 14.30, vi forventer at alle er taget afsted kl. 16.00.

Søndag den 2. maj. glæder vi os til at se alle tilbage på skolen, vi vil gerne bede om at eleverne kommer tilbage mellem kl. 18.00-20.00, da vi tjekker deres dokumentation for en negativ Coronatest.

Kristi Himmelfartsferien

Onsdag den 12. maj kan eleverne tage af sted fra skolen kl. 14.30, de er velkommen tilbage søndag den 16. maj efter kl. 18.00.

Pinseferien

Fredag den 21. maj kan eleverne tage af sted fra skolen kl. 14.30, vi glæder os til at tage imod dem igen mandag den 24. maj, hvor vi vil gerne bede om at eleverne kommer tilbage ml. kl. 18.00-20.00, da vi tjekker deres dokumentation for en negativ Coronatest.

Skriftlige prøver

Den 3., 4. og 5. maj er der skriftlige prøver for 9. & 10. kl., 8. kl. laver prøveeksamener.

Grundet nedlukningen er der jo væsentlig færre prøver end normalt, så det er relativt hurtig overstået, til gengæld er det vigtigt at eleverne er på skolen disse dage. Det er også vigtigt at deres computer er i orden, da den jo er et alt afgørende arbejdsredskab for eleverne.

Den 5. maj når vi er færdige med skriftlige prøver onsdag kl. 12.00, har vi arrangeret en hyggelig eftermiddag, hvor vi skal ud at grille frokost og prøve grænser af i naturen.

Afslutning af skoleåret

I forhold til dimission og afslutning af skoleåret, så afventer vi hvad retningslinjerne bliver på området, dog er det sikkert at vi holder afslutning på skoleåret fredag den 25. juni om eftermiddagen, hvor I får jeres unger hjem på sommerferie.

Så snart vi ved hvad vi må i forhold til retningslinjer, sender vi besked ud til jer.