Ny elevdag 2021

Velkommen til en anderledes ny elevdag på Efterskolen Kildevæld.

Vi glæder os til at se dig!

Ny elevdag på Efterskolen Kildevæld er en ganske særlig dag. Det er dagen, hvor du som elev får lov til at møde dem, du skal tilbringe dit efterskoleår sammen med. Og det er dagen, hvor du får mulighed for at høre lidt mere omkring skolen.

Vi har glædet os til at se dig og din familie, men i år er det desværre ikke muligt grundet risiko for smitte med Covid-19. Vi vil derfor gøre vores bedste for at give dig en fornemmelse af dine kommende kammerater og linjer på skolen gennem en online Zoom samling.

Installer Zoom

Du har måske allerede nu stor erfaring med møder online. Hvis ikke skal du sørge for at installere Zoom på din computer, mobiltelefon eller tablet på forhånd. Du kan installere Zoom ved hjælp af dette link.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp kan du på dagen gøre brug af den lille chat der er tilgængelig i bunden til højre i dette vindue. Så vil vi gøre vores bedste for hjælpe dig. Chatten er kun tilgængelig på dagen.

Tilmeld dig dagen her

Det er altid dejligt at vide, hvor mange der kommer til et arrangement. Vi vil derfor gerne have at du og din familie tilmelder dig dagen ved hjælp af formularen nedenfor. På forhånd mange tak!
Ingen felter fundet.

Linket bliver først aktivt på dagen.

Mød dine efterskolevenner på Facebook

Hvert år opretter vi en Facebook gruppe, der kun er adgang til for elever og ansatte på skolen. Her kan du, inden skoleåret starter, se hvem du skal gå sammen med og eventuelt starte en lille forsigtig samtale.

Når du starter på skolen, bliver gruppen ofte brugt til alt fra information om aktiviteter, til at spørge om nogen har lyst til at splejse til en pizza. Så skynd dig at melde dig ind allerede nu.

Tøndervej 75, 6000 Kolding