fbpx
Linjefag

FODBOLD

Som fodboldspiller kan du forvente en topseriøs tilgang til spillet og træningen. Vores fodboldtrænere har stor erfaring på klubniveau og/eller som licenstrænere.

Der er meget kultur omkring fodbold på skolen. Træningen foregår på skolens kunstgræsbane. Det betyder optimale træningsforhold hele året rundt. Hvis vejret slet ikke tillader udendørs træning har skolen en stor hal, hvor vi kan spille videre.

MUSIK

Musik er en vigtig del af vores selvforståelse på Kildevæld. Som musiker eller sanger vil du opleve seriøse og dygtige undervisere som brænder for at understøtte din udvikling som sanger, musiker eller sangskriver.

Musik på Kildevæld er muligheden for at spille sammen med andre, modtage soloundervisning, skrive egne sange og producere og indspille din egen musik.

DANS

På Kildevæld er vi seriøse og passionerede omkring dans.

Vi arbejder meget med Hip Hop, Street og andre moderne danseformer. Underviserne er unge og ved hvad der rører sig i tiden. Uanset dit nuværende niveau, vil der være mulighed for at dyrke dans.

Hvis du elsker at danse, er der en masse muligheder for at møde andre dygtige dansere, som danser på seriøst niveau.

E-sport

På Kildevæld er der mulighed for at dyrke e-sport på et højt niveau.

Vi indrettet et nyt lækkert lokale med hurtige maskiner, store skærme og lækre stole.

Det er vigtig for os at fokusere på at det er en sport, så for at kunne dyrke e-sport, skal man også deltage i fysisk træning i løbet af ugen.