fbpx
Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vi har af og til ledige stillinger på skolen. Når vi har ledige stillinger vil du finde dem her.

FODBOLD- & MATEMATIKLÆRER

 

Efterskolen Kildevæld i Kolding, søger fodboldtræner til vores pige- og drengehold. Vi ønsker tilmed, at du er lærer og kan undervise i matematik. Stillingen er på fuldtid med start pr. 1. august 2023.

ANSØGNINGSFRIST: Torsdag den 19. februar 2023

Kildevæld ligger som en lille oase i udkanten af Kolding med gåafstand til byen. Skolen har plads til 115 elever fordelt på 8., 9. og 10.klasse, men med overvægt af 10. klasse elever. Skolen startede 1956 med afsæt i frikirken Apostolsk Kirke Danmark. Skolen bærer stadig i dag et kristen værdigrundlag som fundament.

Vores værdier beror på, at ”Vi tror på Gud.  Vi tror på Dig, og vi tror på Fællesskabet”. Dette opleves konkret i hverdagen med fx formiddagssamling med eleverne med fokus på kristne værdier. Ligeså ønsker vi at tro på eleverne, både den enkelte og fællesskabet, ved at være tæt på, støtte og hjælpe dem med at rejse sig igen, når de falder, når livet opleves vanskeligt. Nutidens unge fryder vores dagligdag med langt mere end fodbold og matematik. Vi har ofte et tomt lærerværelse, da medarbejderne er synlige på gangene og fællesarealer, hvor de hygger sig sammen med eleverne. På Kildevæld taler vi sammen, lytter og holder af hinanden.

Vi er et team med overvægt af familiære- og fagligt orienterede medarbejdere. Vi er med ny forstander en skole i forandring og stræber efter at være i bevægelse både fysisk, fagligt, socialt, personligt og åndeligt/eksistentielt.

Fodbold, har en central rolle på skolen. Vi har på vores kunstgræsbane fysisk bevægelse og 5 træningspas i ugen. Fra skoleåret 23/24 har vi tilmed skrevet kontrakt med KIF fodbold, til at favne og udfordre de elever der drømmer om fodbold i divisionen.

Vi søger dig, som:

  • byder ind i vores værdigrundlag.
  • holder af fællesskabet med teenagere.
  • drømmer om at være fodboldtræner på Kildevæld.
  • brænder for matematetik og gerne flere fag (fx fysik/kemi).
  • Kan balancere mellem det familiære og det faglige i det dialogiske læringsrum.
  • Ønsker at bidrage i dagligdagen med fx aften- og weekendvagter, rejser, rengøring, planlægning af anderledes dage og som familiegruppelærer.

Vi er åbne overfor dine interesser og erfaringer inden for hele vores fagrække, og der er altid mulighed for at byde ind på andre boglige fag, valgfag og dannelsesfag.

 

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte forstander Kamilla Seerup på 27513008 for yderligere information.

Løn og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Vi modtager din ansøgning med cv på følgende mail [email protected]

Frem til og med 19. februar 2023