Ledige stillinger

Vi har af og til ledige stillinger på skolen. Når vi har ledige stillinger vil du finde dem her.

Er du vores nye lærer på skolen?

Da en af skolens dygtige medarbejdere har taget imod nye udfordringer, som viceforstander på en kristen friskole, søger vi hermed hans afløser.
Efterskolen Kildevæld er en kristen sport- og performanceefterskole med i alt 110 skønne elever, plus 25 elever på Euroclass.

Vi ønsker en ny kollega som

• Elsker teenagere og livet som efterskolelærer.
  • Du kan på alle måder se dig selv ind i skolens kristne værdigrundlag.
  • Kan undervise i engelsk, samfundsfag, gerne også i dansk, historie og idræt eller andet.
  • Gerne har kompetencer inden for musik, sport, UU vejledning el.lign.
  • Har lyst til at tilføre værdi til elevernes liv uden for klasseværelset, på vagter, i deres fritid på skolen og på rejser.
  • Er en energisk igangsætter

Vi tilbyder

• En efterskole med store ambitioner om at eleverne udvikler sig både åndeligt, fagligt og socialt.
  • En enestående mulighed for en hverdag, sammen med skønne, nysgerrige og motiverede teenagere.
  • Mulighed for at udleve din tro og faglighed hver eneste dag.
  • Mulighed for støtte og sparring fra dygtige og engagerede kolleger.
  • Frihed til at sætte dit præg på hvordan Kildevæld skal se ud fremadrettet.

Det praktiske

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. Stillingen er på fuld tid med i gennemsnit 37 timer pr. uge.

Tiltrædelsestidspunkt den 1. januar 2021 eller snarest derefter.

Ansøgningen sendes til kontor@efterskolen-kildevaeld.dk senest fredag den 20. november 2020Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 48.

Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til forstander Poul Jørgensen på tlf. 75524777 eller 20110514