Ledige stillinger

Vi har af og til ledige stillinger på skolen. Når vi har ledige stillinger vil du finde dem her.

Bliv volontør på Efterskolen Kildevæld

Drømmer du om en anderledes hverdag i dit sabbatår?

Vi søger DIG, som drømmer om at være volontør i skoleåret 23/24.

Det er en vigtig rolle, hvor du bor på skolen med eleverne og er en del af deres hverdag med trivsel, læring og dannelse.

Du bliver en del af medarbejderteamet og hjælper i dagligdagen og med familiegruppe-opgaven.
Alt efter hvor du mener, at dine styrker ligger, vil du deltage i og varetage valgfagshold.
Skolen tilbyder flere rejser til eleverne, som du som volontør kommer til at blive en del af.
I jobbet tager du også del i at planlægge forskellige aktiviteter for eleverne.
Sidst men ikke mindst forventer vi, at du kan tage del i at gå foran og været et forbillede.
Både ved dit sprog og dine gerninger, samt at du deltager i middags- og aftensamlinger, aftenstund, connexion og lejre mm.
Du giver ikke blot en masse af dig selv dette år, men modtager også en masse erfaring inden for arbejdet med teenagere og at lede/guide teenagere i deres tro.

For at ansøge skal du sende en skreven ansøgning med billede + CV til mail: [email protected]

Din skreven ansøgning skal indeholde en beskrivelse af dig, samt din motivation for stillingen på Efterskolen Kildevæld. Derudover ønsker vi også at høre om din historik de seneste år og bekendtskab til efterskolen og din relation til frikirkemiljøet.

Ansøgningsfristen er d. 16. december. Kort tid herefter vil du blive kontaktet af forstander Kamilla Buch Seerup.

Volontør fra skoleår 2022 – 2023

Hannah og Maiken fortæller her lidt om dagligdagen på Kildevæld