Endelig juleferie

Nu er det virkelig ved at være jul og juleferie. I skrivende stund er jeg så taknemmelig for at vi er nået hertil, uden at der hverken er lærere eller elever som på noget tidspunkt, har været smittet med Corona. Så forhåbentlig kan alle tage på juleferie i morgen, uden fare for at smitte jer derhjemme.

Sidste weekend var bare så hyggelig og faktisk har vi haft en rigtig dejlig uge på skolen, med en positiv stemning og forventning til den kommende juleferie. Dog var jeg overrasket over de elever, som fik lov til at tage hjem i denne weekend, velvidende at de gik glip af en hel uge på skolen.

Traditionelt har vi julefest denne torsdag aften, efterfuldt af en skøn tur i Kildevælddalen med fakler og bål. I morgen fredag er det så afsked for at tage på juleferie og skolen lukker helt ned senest kl. 16.00.

Vigtig besked omkring opstart efter nytår.

I aftes fik vi besked fra Undervisningsministeriet, at vi på det kraftigste anbefales at give tid og rum for at alle kan blive testet og nå at få svar inden vi åbner skolen op for eleverne.

Det betyder at eleverne ikke skal møde op på Kildevæld søndag den 3. januar, men først søndag den 10. januar fra kl. 18.00. I løbet af ugen skal alle elever have lavet en test og skal naturligvis være testet negative, inden de møder op på skolen.

Det er vigtigt at testen ligger lige efter nytår, alt sammen for at sikre at vi kan starte skoleåret op, uden at nogen tager smitte med ind på skolen. Alle lærere vil også være testet inden vi starter op.

Undervisning på Teams i uge 1

Fra mandag den 4. januar til fredag den 8. januar 2021 vil eleverne blive undervist via Teams (office365) i de fag som de normalt har og med de lærere som de normalt har i fagene. De betyder at eleverne skal være klar ved deres computer fra kl. 8.00 og ”være i skole” det antal timer som de er til hverdag. Eleverne kan jo til enhver tid kontakte deres lærer via Viggo, det vigtige er at de er på og ikke blot holder en ekstra uges juleferie.

Jeg ser frem til jeres opbakning i uge 1 omkring:

1. coronatesten af jeres søn/datter
  2. undervisningen via Teams

I er til enhver tid velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål omkring det alt sammen

Det var alt for nu, med ønsket om en rigtig dejlig jul og et velsignet nytår, som forhåbentlig må være fuld af lys og glæde, i denne noget grå tid.

Poul Jørgensen