Tak for lån af jeres dejlige teenage.

Vi nyder alle elevers selskab, og vi nyder det store fællesskab.

December er en helt særlig måned på Kildevæld.

I spisesalen har det store juletræ været pyntet, lyskæder har hængt som en lysende himmel over alle elever og medarbejdere. De har også pyntet hele skolen op med julepynt.

Vi har skøjtet, været i Den Gamle By i Århus, juleshoppet, haft foredrag om Team Rynkeby og har haft julefest i går med konkurrencer, indslag, julemad og julesange. Vi sluttede aftenen af ved at gå i samlet flok ud i Kildevæld med fakler, hvor FÆLLESSKABET strålede om kap med bålets flammer.

Nogle spørger, om jeg ikke vil skrive om ”trælse ting”, der sker på efterskolen. I skal vide, at vi elsker jeres unge mennesker. Når en elev ”falder”, rejser vi dem op igen, vi arbejder med handlingsplaner i samråd med forældre om de enkelte elevsager.

Er der en elev, som ikke ønsker at samarbejde eller ikke magter handlingsplaner trods støtte, har vi i samråd med forældre måtte afslutte elever i år i et antal, vi ikke har oplevet før på skolen. Dette er en sorg for os og for elevflokken.

Har I spørgsmål eller noget I undrer jer over, er I altid velkommen til at kontakte os.

Søndag den 9. januar 2022 kl. 19:00

ses vi igen på skolen

Hele Corona situationen i vort land kan ændres, så vi følger op så snart vi ved mere.

Lige nu er der oprydning på skolen, elever der går og synger julesange, og om lidt skal vi i kirke til julegudstjeneste og mindes julens budskab om Jesu fødsel.

Vi nyder fælleskabet med hinanden og med Gud.

Med de varmeste julehilsner

fra hele medarbejderteamet