Kære forældre

Vi fortsætter skole på Kildevæld til fredag 17.12 som planlagt, elever kan begynde at tage hjem fra 14:00 og skolen lukker kl. 16:00.

Onlineundervisning under Covid-19 nedlukning

Den første uge fra den 3. januar til den 7. januar vil der være online undervisning via elevens office365 Teams fra kl.8 mandag. Den enkelte elev skal følge sit klasseskema, som vil blive lagt på Viggo i løbet af juleferien.

Vi tjekker i denne uge, at alle elever har adgang til teams på deres computer, så det virker.

Covid-19 orientering

Vi ønsker fortsat, at eleverne er testet, når de har været hjemme fra Kildevæld. Lige nu opfordrer vi og tilbyder på skolen test 2 gange ugentligt.

Vi vil i den kommende tid formentlig stå i flere situationer, hvor eleverne skal være testet eller vise Coronapas.

Er dette ikke en mulighed vil en elev måske komme i situationer, hvor eleven ikke må deltage fx skituren.

Hvis vi får et Corona-udbrud på skolen, skal alle nærkontakter testes på 1. dagen med kviktest, samt 4. og 6. dagen med PCR – vi følger løbende Efterskoleforeningens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

For en god ordens skyld vil vi gerne bede om jeres samtykke til at teste jeres barn med en kviktest for resten af skoleåret 21/22. Testen, som anvendes, er en såkaldt næseborstest, hvor podepinden føres 2-4 cm op i næseboret. Testen gennemføres af eleven selv dog med opsyn fra en af medarbejderne.

Covid-19 samtykke

I giver samtykke til at ”mit barn må podes for Covid -19 på skolen”  – KLIK HER!

Ved denne elektroniske besvarelse er yderligere underskrift ikke nødvendig.

Samtykken gælder til 1.august 2022 og kan til enhver tid trækkes tilbage ved henvendelse til skolens kontor.

Halvårskarakter 2021 december

Vi har sendt karakterne ud via mail, men hvis I ikke har fået dem, så skriv lige til os på [email protected].

Alle ønskes en Glædelig Jul samt et Velsignet Nytår.

Kamilla Seerup