• Skoletaske (skal medbringes) som kan rumme både bøger og bærbar computer
  • Pas – vi skal Norge i marts – kontrollere udløbsdato. Ugyldigt pas kan medføre at du er nødt til at blive hjemme:-(
  • Bærbar computer Du skal medbringe en bærbar computer, vi tilbyder alle elever en fuld version af Office Pakken i den tid hvor du er elev på skolen. I løbet af den første uge af skoleåret vil vi introducere alle elever til hvordan de downloader programmet. Du kan sagtens bruge en MacBook med kompatible programmer, men til gengæld kan du ikke bruge Open Office og lignende gratisprogrammer. Ipad og andre tablets er ikke brugbar som arbejdscomputer, en sådan må dog gerne medbringes på skolen. Stationære computere må ikke medbringes på Kildevæld.
  • Diverse ordbøger til dansk og fremmedsprog, installeret på din computer er en rigtig god ide, men er ikke noget krav
  • Penalhus med blyanter, kuglepenne, viskelæder, blyantspidser, lineal og vinkelmåler, passer, saks m.m.
  • Lommeregner Skal du alligevel ud og købe en lommeregner anbefaler vi, at du køber en Texas Ti-30XB, det er den der bruges i undervisningen. Alternativt kan vi formidle indkøbet, når du er startet på skolen
  • USB stik så du kan lagre og flytte data til og fra din computer, kan også bruges til backup..
  • Bibelen – en helt naturlig del af skolens virke (kan sagtens købes på skolen)
  • Rullemadras til din seng (sengen er 200 X 90 cm.)
  • Dyne, pude og min. 2 sæt sengelinned, der skal skiftes sengetøj ca. 1. gang om måneden.
  • Vækkeur – mekanisk eller m. batteri, du er selv ansvarlig for at komme op om morgenen. Din mobiltelefon skal være slukket om natten og kan ikke bruges som vækkeur.
  • Cykel det er en god ide at have en cykel på skolen, da by, strand og skov ligger i bekvem cykelafstand fra skolen, det er dog frivilligt om man vil have en cykel på skolen. Husk at der skal være monteret en godkendt lås på cyklen, ellers dækker forsikringen ikke ved tyveri. Skolen har et cykelskur som låses om natten, men vi tager i øvrigt ikke ansvar for din cykel. Det er en god ide at medbring en ekstra slange + lappegrej
  • Medicin til eget brug. Smertestillende tabletter udleveres af os efter behov, når det skønnes nødvendigt, al medbragt medicin skal opbevares i medicinskab på skolens vagtværelse. Spørgsmål omkring håndtering af medicin rettes til skolens sygeplejerske Vivi Jørgensen
  • Sovepose og liggeunderlag har du ikke umiddelbart noget at bruge til, da det er muligt at sove med dyne på alle årets rejser.
  • Bestik, plastkop/krus og –tallerkener er en god ide at medbringe, hvis du gerne vil kunne lave en gang nudler eller lignende på værelset. Service og bestik må ikke fjernes fra skolens spisesal/køkken.
  • Tøj både til hverdag, fritid og sport. HUSK at mærke de ting du er mest øm over, så er det nemmere at finde frem til, hvis det bliver væk. LAD VÆRE at tage alt dit tøj med fra starten. VÆLG i stedet at tage det tøj med som du går med for tiden og som i øvrigt passer til årstiden.
  • Sportstøj/udstyr da vi dyrker meget sport på Kildevæld, er det vigtigt at du medbringer sportssko både til indendørs (uden sorte såler) og udendørsbrug. Udstyr til sport i øvrigt medbringes på eget ansvar. Ved skoleårets start vil du få udleveret et sports-/ fritidssæt, samt en lækker hættetrøje, som er betalt via dine skolepenge. Vi tilbyder i løbet af året at I kan købe sportstøj, skitøj osv.

E-Sport Hvis du ønsker at dyrke E-Sport på skolen, så skal du medbringe headset, tastatur og mus, som du kan opbevare i dit skab og medbringe til træning.

Dit værelse

Når du kommer på skolen, vil dit værelse være møbleret med de nødvendige møbler, seng, bord, stol, skab og reol, så det er meget begrænset hvad du skal/må medbringe.

Det er vores erfaring, at elevværelserne hurtigt bliver overfyldt med møbler og nips, så daglig orden og rengøring bliver uoverskuelig, derfor er der er ikke umiddelbart plads til at medbringe egne møbler. Pigerne kan med fordel medbringe vasketøjskurv, drengene har en fastmonteret vasketøjsboks på værelset

Når du er flyttet ind og er kommet på plads, kan du aftale med dine værelseskammerater hvad I evt. mangler, du skal være opmærksom på at du kommer til at bo sammen med 1-2 eller 3 andre kammerater.

Du må ikke medbringe:

• Tørrestativ
  • Stationær computer
  • Fjernsyn, video, film og spillekonsoler (Eks. PS, X-box o.lign)
  • Køleskab, fryser, brødrister o. lign.
  • Møbler
  • Paintballpistoler, luftgeværer, knive og andre våben
  • Vandpibe

Der må ikke bores huller til ophængning i væggene, plakater kan opsættes med hæftemasse, (kan købes på skolen)