Sidste nyt omkring Covid-19 situationen pr. 10. december 2020

Hermed en kort men vigtig besked omkring tiden fra nu og ind til jul.

Som det vil være kendt for de fleste, så er vi som samfund i en meget alvorlig situation, i forhold til udbredelsen af Coronasmitte. De fleste større byer er lukket ned og rigtig mange skoleelever er sendt hjem og skal undervises virtuelt. Her på skolen har vi et håb og stort ønske om, at vi alle kan tage på juleferie uden at nogen er blevet smittet med Covid19. Som jeg lige har sagt til alle eleverne, så er de helt utrolig privilegerede i forhold til andre udskolingselever og mange andre ude i vores samfund.

Så det offer, som vi er nødt til at bringe, er at vi holder os lidt mere for os selv som efterskole, hvilket i praksis betyder, at eleverne skal blive på skolen nu i weekenden og altså først kommer hjem til jer på fredag den 18. december, når de tager på juleferie. De elever som alligevel vælger at tage hjem på weekend, kan ikke komme tilbage til skolen, før efter nytår og skal arbejde hjemmefra rent skolemæssigt. I forvejen havde de fleste elever meddelt, at de blev her i weekenden, hvor vi også har satset på at lave et hyggeligt program for dem, vi skal blandt andet lave et stort kor, som skal ud og synge for nogle ældre, lørdag aften har vi lejet Kolding svømmehal. Ydermere har vi sagt til eleverne at de ikke kan tage i Kolding Storcenter i weekenden, men dog godt må gå en tur ned i Kolding by.

Jeg håber på forståelse for disse beslutninger fra jeres side.

De bedste hilsner fra

Poul Jørgensen