fbpx

Slide
Vores skoleår
Slide
Vores muligheder
Slide
Vores eventyr

Anderledes dage

I løbet af et skoleår er der en række dage og hele uger, som adskiller fra det normale skema. Disse dage er med til at skabe variation i skoleåret og giver mulighed for at fordybe sig i et sammenhængnede projekt. Anderledes dage er også dage ud af huset, hvor en eller flere klasser tager afsted på ekskursion el.lign. Vi har vores egen store turistbus, som suppleres op med indlejede busser, når vi alle sammen skal af sted på tur.

Anderledes uger er feks. projektuger, selvvalgt opgave i 10. klasse, brobygning i 8. og 10. klasse, musicaluger, udenlandsrejser for alle, 10. kl. tur til Berlin mm.

Anderledes dage er en række fagdage, hvor man kan fordybe sig i et enkelt fag, idrætsdage, virksomhedsbesøg, ekskursioner i relation til geografi, samfundsfag, dansk m.m.

 

To uger om året har vi på skolen besøg af et team fra London, som efterhånden er blevet gode venner af skolen. Teamet er bygget op omkring to dynamiske præster, som sammen med deres team deltager i undervisningen og laver en masse anderledes aktiviteter med eleverne.

Målet med disse to uger er at have fokus på tro og personlig udvikling, samt at udfordre elever til at tale en masse engelsk og få viden om engelsk kultur.