Kære forældre

Så kom vi i gang med at lave efterskole igen, det er virkelig fantastisk at have eleverne tilbage på skolen.

Nogle få elever har oplevet at det var lidt hårdt at komme i gang igen, men det generelle billede er at eleverne bare hygger sig og nyder livet på efterskolen. Da vi jo ikke kan regne med at komme ud at rejse med eleverne, vil vi forsøge at være kreative inden for de rammer vi har. Det betyder at vi satser på i de fleste uger, er en dag hvor er sker et eller andet spændende for eleverne. Tirsdag den 23. marts er alle eleverne på tur til Rømø, hvor de skal ride, lave konkurrencer, finde østers osv. Vi vil lave noget som udfylder behovet for at være sociale sammen.

Coronahåndtering og test

For at få lov til at åbne op for eleverne, var en af betingelserne at elever og medarbejdere skal testes to gange om ugen. Vi har lavet et testlokale og får besøg af testere to gange om ugen, så det fungerer fint og er allerede blevet en del af vores hverdag på skolen.

Efter påske skal vi gå over til at eleverne selvtester, med os som supervisorer og ansvarlige for at indrapportere resultaterne. Vi har ikke noget valg, så det klarer vi helt sikkert. Så længe testresultaterne er negative, kan vi jo kun være glade og taknemmelige.

Terminsprøver og påskeferie

I næste uge afvikler vi som tidligere nævnt terminsprøver for alle klassetrin i dansk, engelsk og matematik.

Onsdag den 31. marts fra kl. 14.00 kan eleverne tage på påskeferie, vi forventer at alle har forladt skolen kl. 16.00.

Mandag 2. Påskedag den 5. april tager vi imod eleverne igen, i tidsrummet mellem 18.00-20.00.

Det er vigtigt at eleverne så vidt muligt ankommer inden for dette tidsrum og for at komme ind på skolen skal alle elever have skriftlig dokumentation for en negativ Coronatest, taget inden for max. 72 timer. Dokumentationen kan være i form af udskrift, mail eller SMS – en mundtlig besked er ikke nok.

I forbindelse med at eleverne er hjemme på påskeferie, håber jeg at I fortsat vil støtte op omkring at jeres søn/datter tænker sig om og passer på i forhold til evt. smitte med Covd19. En enkelt smittet elev har fatale konsekvenser for resten af skolen, så der er meget god grund til at tænke sig godt om.

Nu vil jeg blot ønske jer alle en rigtig dejlig Påske.

De bedste hilsner fra

Poul Jørgensen