Josh Menning

Afdelingsleder
Jeg er leder for Believe og underviser i engelsk og musik.

Bjarke Dahl

Underviser i idræt, tysk og sportsvalgfag
Jeg elsker at udfordre eleverne i forskellige spil, sportsgrene og er stadig ubesejret i armlægning. Har ”Farhumor” og griner af egne jokes. Jeg er gift med Dorte og har to piger.

Roland Hausmann

Underviser i fodbold, fysik og matematik
Jeg elsker at spille fodbold med eleverne og nyder at tage til fodbold med drengene. Elsker at være på vandet og stå på vandski og fiske med sønnen. Jeg er gift med Tina.

Laura Glans

Jeg underviser i matematik, fysik og idræt.

Jørgen Rasmussen

Underviser i matematik og naturvidenskab
Jeg har altid haft det sjovt på Kildevæld og glæder mig over hver eneste arbejdsdag. Lærte at tale fynsk i mine unge år og elsker naturvidenskab og at formidle dette til eleverne.

Jacob Rosing Møller

Forretningsfører
Når du ringer til skolen er det typisk mig du får fat i. Jeg er skolens administrative nørd og skibums med fair for tal og teenagere. I min fritid er jeg løbetræner i den lokale atletikklub.

Ingelise Frandsen

Køkkenassistent
Jeg kan godt lide at køre en tur ud i det blå. Elsker arbejdet med teenagere på efterskolen og at lave lækker mad til skolen hver dag.

Henrik Aagaard

Pedel og bygningsansvarlig
Jeg holder af livet med teenagere. Derfor har jeg også fast vagt på skolen sammen med Lone, som jeg er gift med. Nyder at være sammen med mine børn, elsker at løbe og rejse.

Lone Aagaard

Underviser i dansk og engelsk
Jeg er kreativ, kan godt lide at sy og så er jeg vild med at rejse. Jeg holder meget af dansk litteratur. I min fritid fylder familie, venner og en god løbetur. Jeg er gift med Henrik og har 4 børn.

Kamilla Seerup

Skoleåret 2021-2022 er mit første år som skolens forstander. Jeg elsker at teenagere lykkes og de får et skøn år på Kildevæld.

Bo Windfeld

Køkkenmedhjælper
Jeg nyder hver en dag på efterskolen og elsker en hverdag med en masse teenagere. Det bedste i verden er fodbold og god musik.

Maria Naumann

Jeg underviser i dansk, idræt og kristendom.

Christina Kristensen

Underviser i dansk
Jeg elsker Netflix, kunstige negle, dans og party, Pepsi Max og Zumba. Mit største ønske en nøglefri efterskole… Jeg er gift med David og har to børn.

Helle Rasmussen

Underviser i krea, geografi og matematik
Jeg er kreativ og befinder mig bedst når jeg laver noget kreativt. I fritiden synger jeg i et fantastisk gospelkor. Jeg er en rolig og tålmodig jyde og mor til 3.

Jytte Høffner

Køkkenleder
Jeg arbejder dagligt på at vi får sund og lækker mad på skolen - både til hverdag og fest. Privat er jeg gift med Hans Jørgen og i min fritid elsker jeg at cykle langt, at stå på ski samt at læse gode bøger.