Daniel Eichenwald

Underviser i musik, historie og kulturfag
Jeg er vild med mit job og mine elever! Musik fylder meget, også i min fritid. Derudover kan jeg godt kan li’ at spille en god fodboldkamp.

Jytte Hansen

Køkkenassistent
Jeg er glad for min hund, og har stor glæde ved at holde campingferie i Italien. Jeg elsker at holde fri i min have. Jeg er gift med Steen, og har to børn.

Emanuele Marcotto

Underviser i engelsk, fransk og guitar
Jeg er født i Italien, hjemme taler vi fire forskelige sprog, jeg elsker at lave mad, spille basket og at dele min tro med andre. Jeg er gift med Stefanie og har to drenge.

Helle Rasmussen

Underviser i krea, geografi og matematik
Jeg er kreativ og befinder mig bedst når jeg laver noget kreativt. I fritiden synger jeg i et fantastisk gospelkor. Jeg er en rolig og tålmodig jyde og mor til 3.

Lone Aagaard

Underviser i dansk og engelsk
Jeg er kreativ, kan godt lide at sy og så er jeg vild med at rejse. Jeg holder meget af dansk litteratur. I min fritid fylder familie, venner og en god løbetur. Jeg er gift med Henrik og har 4 børn.

Natalie Jakobsen

Voluntør
Jeg drømmer om en scene hvor du og flere dygtige dansere kan give den gas med fede rytmer og flotte moves.

Kamilla Seerup

Skoleåret 2021-2022 er mit første år som skolens forstander. Jeg elsker at teenagere lykkes og de får et skøn år på Kildevæld.

Alexander Barbé

Voluntør
Jeg er musiker og ønsker at skolen igen i år skal have en sejt band med dygtige musikere og sangere.

Tina Hausmann

Underviser i zumba, dansk, engelsk og kristendom
Jeg er certificeret zumbainstruktør og elsker at danse zumba på både skolen og i min fritid. Derudover går fritidslivet med at læse romaner og se alle FC Barcelonas kampe.

Bjarke Dahl

Underviser i idræt, tysk og sportsvalgfag
Jeg elsker at udfordre eleverne i forskellige spil, sportsgrene og er stadig ubesejret i armlægning. Har ”Farhumor” og griner af egne jokes. Jeg er gift med Dorte og har to piger.

Ida Nielsen

Voluntør
Jeg er en fodboldpige og ser frem til at flere piger tør binde fodboldstøvler på fødderne og give los på bolde, glæde og spændende kampe.

Jacob Rosing Møller

Forretningsfører
Når du ringer til skolen er det typisk mig du får fat i. Jeg er skolens administrative nørd og skibums med fair for tal og teenagere. I min fritid er jeg løbetræner i den lokale atletikklub.

Christina Kristensen

Underviser i dansk
Jeg elsker Netflix, kunstige negle, dans og party, Pepsi Max og Zumba. Mit største ønske en nøglefri efterskole… Jeg er gift med David og har to børn.

Henrik Aagaard

Pedel og bygningsansvarlig
Jeg holder af livet med teenagere. Derfor har jeg også fast vagt på skolen sammen med Lone, som jeg er gift med. Nyder at være sammen med mine børn, elsker at løbe og rejse.

Jørgen Rasmussen

Underviser i matematik og naturvidenskab
Jeg har altid haft det sjovt på Kildevæld og glæder mig over hver eneste arbejdsdag. Lærte at tale fynsk i mine unge år og elsker naturvidenskab og at formidle dette til eleverne.

Roland Hausmann

Underviser i fodbold, fysik og matematik
Jeg elsker at spille fodbold med eleverne og nyder at tage til fodbold med drengene. Elsker at være på vandet og stå på vandski og fiske med sønnen. Jeg er gift med Tina.

Laura Glans

Jeg underviser i matematik, fysik og idræt.

Bo Windfeld

Køkkenmedhjælper
Jeg nyder hver en dag på efterskolen og elsker en hverdag med en masse teenagere. Det bedste i verden er fodbold og god musik.

Miriam Pahl

Underviser i tysk
Jeg elsker sprog, at spille klaver og at rejse sammen med sin familie. Jeg er fra Tyskland, gift med Philip fra Schweiz/Danmark og har 3 skønne børn.

Therese Eichenwald

Underviser i engelsk, solosang og lovsang
Passioneret lovsangsleder på skolen og i Kirkeibyen. Aktiv på fodboldbanen og altid klar på en tur i naturen.

Martin Bjørnskov

Markedsføringsansvarlig og underviser i dansk og mediefag
Jeg er uddannet multimediedesigner og elsker at tage billeder, producere video og rode med designs. Jeg er en nørd, med hang til alt der kan sættes i en stikkontakt.

Maria Naumann

Jeg underviser i dansk, idræt og kristendom.

Rasmus Larsen

Voluntør
Jeg glæder mig altid når en teenage har lyst til at spille fodbold - om det er fysiske eller FIFA:-)

Ingelise Frandsen

Køkkenassistent
Jeg kan godt lide at køre en tur ud i det blå. Elsker arbejdet med teenagere på efterskolen og at lave lækker mad til skolen hver dag.

Jytte Høffner

Køkkenleder
Jeg arbejder dagligt på at vi får sund og lækker mad på skolen - både til hverdag og fest. Privat er jeg gift med Hans Jørgen og i min fritid elsker jeg at cykle langt, at stå på ski samt at læse gode bøger.