fbpx
Medarbejdere
 

Maria Andresen

Lærer
Jeg underviser i dansk, samfundsfag og historie. Når jeg ikke underviser på Kildevæld, hygger jeg med jer teenagere og laver lidt om i mit hus.

Lone Aagaard

Underviser i dansk og engelsk
Jeg er kreativ, kan godt lide at sy og så er jeg vild med at rejse. Jeg holder meget af dansk litteratur. I min fritid fylder familie, venner og en god løbetur. Jeg er gift med Henrik og har 4 børn.

Maria Naumann

Lærer
Jeg underviser i dansk, idræt og kristendom.

Henrik Aagaard

Pedel og bygningsansvarlig
Jeg holder af livet med teenagere. Derfor har jeg også fast vagt på skolen sammen med Lone, som jeg er gift med. Nyder at være sammen med mine børn, elsker at løbe og rejse.

Jytte Høffner

Køkkenleder
Jeg arbejder dagligt på at vi får sund og lækker mad på skolen - både til hverdag og fest. Privat er jeg gift med Hans Jørgen og i min fritid elsker jeg at cykle langt, at stå på ski samt at læse gode bøger.

Oluf Christensen

Lærer
Som skolens pædagog er jeg god til at lytte og tage "de svære snakke". Jeg er tidligere standupper og skibums, så tale og bevægelse er "no problem"

Tiziano Micalizio

Voluntør
Min slægt kommer fra støvlelandet Italien, så jeg er coach for drengefodbold. Viva Kildevæld.

Kamilla Seerup

Forstander
Jeg elsker at være sammen med teenagere og tager gerne samtaler med forældre og andre interesseret.

Matilde Johansen

Lærer
Jeg underviser i tysk og engelsk. Desuden er jeg vild med rejse og Kildevælds skitur til Hafjell er skoleårets højdepunkt.

Ingelise Frandsen

Køkkenassistent
Jeg kan godt lide at køre en tur ud i det blå. Elsker arbejdet med teenagere på efterskolen og at lave lækker mad til skolen hver dag.

Christina Kristensen

Underviser i dansk
Jeg elsker Netflix, kunstige negle, dans og party, Pepsi Max og Zumba. Mit største ønske en nøglefri efterskole… Jeg er gift med David og har to børn.

Helle Rasmussen

Underviser i krea, geografi og matematik
Jeg er kreativ og befinder mig bedst når jeg laver noget kreativt. I fritiden synger jeg i et fantastisk gospelkor. Jeg er en rolig og tålmodig jyde og mor til 3.

Bjarke Dahl

Underviser i idræt, tysk og sportsvalgfag
Jeg elsker at udfordre eleverne i forskellige spil, sportsgrene og er stadig ubesejret i armlægning. Har ”Farhumor” og griner af egne jokes. Jeg er gift med Dorte og har to piger.

Bo Windfeld

Køkkenmedhjælper
Jeg nyder hver en dag på efterskolen og elsker en hverdag med en masse teenagere. Det bedste i verden er fodbold og god musik.

Josh Menning

Afdelingsleder
Jeg er leder for Believe og underviser i engelsk og musik.

Jacob Rosing Møller

Forretningsfører
Når du ringer til skolen er det typisk mig du får fat i. Jeg er skolens administrative nørd og skibums med fair for tal og teenagere. I min fritid er jeg løbetræner i den lokale atletikklub.

Maiken Clausen

Voluntør
Bevægelse med og ude bold er vigtig for en teenages krop - derfor giver jeg den gas med fodboldpigerne og alle de andre i et skoleår.

Jørgen Rasmussen

Underviser i matematik og naturvidenskab
Jeg har altid haft det sjovt på Kildevæld og glæder mig over hver eneste arbejdsdag. Lærte at tale fynsk i mine unge år og elsker naturvidenskab og at formidle dette til eleverne.

Hannah Vestergaard

Voluntør
Mit speciale er klaver, festpromotor og alt hvad teenagere laver.